HU EN

Bemutatták az építő szakmák életpálya modelljét

Bemutatták az építő szakmák életpálya modelljét


Építőipari Életpálya Modell címmel rendeztek Építő-KITT klasztertalálkozót a Szegedi SZC Vedres István Építőipari Szakgimnázium dísztermében.

DSC05321
Az Építő-KITT Klaszter 2016-ban indította az Építőipari Életpálya Modell kezdeményezését. A találkozót Volford László hálózatfejlesztő nyitotta meg. A szakmagyakorlók, az oktatók, a diákok hozzászólhattak az előadásokhoz, valamint elmondhatták véleményüket és feltehették kérdéseiket is az adott témával kapcsolatban.
Dr. Majó-Petri Zoltán, az SZKT Kft. ügyvezető igazgatója Csongrád megye gazdasági jövőképéről és az élethosszig tartó tanulásról beszélt a jelenlévőknek. Továbbá elemezte a Csongrád megyében adódó lehetőségeket, többek közt a szegedi ELI-Alps Lézerközpontot, a zöldgazdaságot (napelemeket), az egészségügyet és az élelmiszeripart.
Illyés Péter, az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. ügyvezetője az Ipar 4.0 témakörben tartott vitaindító előadást. Ezenkívül felhívta a résztvevők figyelmét, hogy a technológiák folyamatosan fejlődnek, érdemes rendszeresen követni a legújabb fejlesztéseket és fontos gyarapítani a tudást.
A rendezvény végén Siddhant Chaturvedi amerikai vlogger és cserediák magyarországi videós projektjéből mutatott egy kis ízelítőt.
További fotók az alábbi http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=883 linken tekinthetőek meg.

Vissza
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO