HU EN

SMARTENERGY

SMARTENERGY
A Smartenergy projekt továbbra is folytatódik a közeljövőben május 14. kerül megrendezésre melynek fókuszában a green technológia áll. Melyben szó lesz az egyes partner klaszterek által a partnerkeresésben és a pénzügyi megoldásokban alkalmazott jó gyakorlatok bemutatására összpontosít.

Kedves Klasztertagok, Partnerek, Érdeklődők!

A Smartenergy projekt továbbra is folytatódik a közeljövőben május 14. kerül megrendezésre  melynek fókuszában a  green technológia áll. Melyben szó lesz az egyes partner klaszterek által a partnerkeresésben és a pénzügyi megoldásokban alkalmazott jó gyakorlatok bemutatására összpontosít.

Ez magában foglal olyan gyakorlati tapasztalatok bemutatását, amelyek sikeresnek és kritikusnak bizonyultak a piaci innováció támogatásában. Az esemény végén nyílt vita / tapasztalatcserével zárul.

A SMARTENERGY parnerei/ innovációs klaszterei: 

A SMARTENERGY projekt fő célja:

*Az energia területén az iparosodás és a piacra jutás szakaszában megoldásokat (termékeket és szolgáltatásokat) kifejlesztő vállalatok támogatása az európai klaszterek hálózatának (ESCP - Európai Stratégiai Klaszter Platformok) által kínált szolgáltatásokon keresztül

*A klaszterek szerepe révén fokozza az energiaszektor és a digitális energiaszektor közötti lehetséges integrációkat  (intelligens épület, fenntartható mobilitás, intelligens ipar, energiagazdálkodás, intelligens hálózatok).

*A résztvevő klaszterekhez tartozó vállalatok és más szervezetek közötti együttműködések előmozdítása a ClusterXChange program által biztosított cserelátogatások révén

Csatlakozhat: 

minden KKV aki nyitott a nemzetközi kapcsolatok létesítésében, innovációban érdekelt felek és a támogató szervezetek (technológiai központok, K + F központok, innovációs központok, üzleti inkubátorok stb.)

A SMARTENERGY keretében lehetőségük van a KKV-nak és szervezeteknek 3-tól 1 hónapos tanulmányút kivitelezésére az általuk választott innovációs szervezetnél és parnervállalatainál melyre 670 - 900 EUR forráskeretet biztostunk. 

Amennyiben szükséges nyugodtan keressenek, bármilyen segítség esetén állunk rendelkezésükre.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO