HU EN

Új együttműködés alakulóban

Új együttműködés alakulóban
Nemrégiben a Kolozsi József Gépipari és Kereskedelmi Kft., azaz a KOLO TECH-nél jártunk látogatóban, ahol megegyezetünk a jövőbeni együttműködésről.

A műhely a fűtéstechnikai részegységek sorozatgyártására specializálódott: a szilárdtüzelésű kazántestek gyártása, füstcsövek előállítása, fűtési puffertartályok és fatüzelésű bojlerek gyártása.

 

A cég fiatal műszaki gárdája kiemelten foglalkozik fejlesztéssel, mérnökeik egy olyan új hegesztési eljárást alkalmaznak, mellyel gyorsan és biztosan tudunk robotminőségű hegesztéseket produkálni, így magas minőségi elvárásoknak megfelelő termékeket előállítani.

A változó gázárak és az uniós szabályozás következtében a készülékcserék egyre drágábbá és bonyolultabbá teszik lakások melegének fenntartását. A Kolozsi József Kft. szilárd tüzelésű kazánjai egy jó opciót kínálnak ennek kezelésére.  A tüzelőanyagok köre rendkívül széles: szén, fahasáb, biobrikett, szalma. A kazáncsalád jelenleg csak a gyártónál, azaz nálunk és pár partnerünknél érhető el Magyarországon és külföldön.

A KOLO TECH csapata

Forrás: https://www.komfortszerelvenyshop.hu/kolo-tech-m-57

A látogatásunk során készült néhány fotó:

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO