HU EN

Bécsi Smart City konferencián járt az ArchEnerg Klaszter

Bécsi Smart City konferencián járt az ArchEnerg Klaszter

A június 10-ei Bécsi Smart City Cluster Matchmaking konferencián azzal a szándékkal vettünk részt, hogy tanulhassunk az Osztrák szomszédok innovációs tapasztalataiból és természetesen ismerkedés céljából, valamint hogy potenciális külföldi partnerekre találhassunk. Klaszterünket képviselte Turóczi Tamás és Brand János.

Az előadás, megbeszélés az eddigi smart city kollaborációs tervezésnek előnyeit, hátrányait elemezte az osztrákok tapasztalatai szerint. Szó volt arról hogy a mérnöki és technológiai szakértelem mellett mennyire fontos a kommunikáció, együttműködés egy ekkora innovációs tervezési folyamat különféle szektorai, ágai között, és a jó menedzsment a sikeres termelékenységhez.

Négyszemközti gyűlésekről szintén pozitív volt a benyomás, a névjegykártya csere közben több céggel volt egyetértés a potenciális együttműködés szempontjából és azóta is folyamatban van az akkor elkezdett beszélgetés.

A rendezvényhez a szervezők szépen hozzájárultak, gondoskodtak arról, hogy a program sikeresen, zökkenőmentesen működjön.

 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO