HU EN

Carrefour Europe 2014 - gazdasági fórum

Carrefour Europe 2014 - gazdasági fórum
Bővítés a Kelet-európa-i piacok felé

Nemzetközi konferenciát szervez Kanadában a montreali székhelyű Európai Kereskedelmi Kamara (ETC) szoros együttműködésben az MEIE, az EUCE, a Dentons és a MEQ által, az osztrák, belga, francia, német, magyar, olasz, egyesült királyságbeli, spanyol és svájci érdekeltségű vállalatok bevonásával.

2014. november 6.-án, a montreali Hyatt Regency-ben folytatódik a 2011-ben indított nagy sikereket arató konferencia. A Carrefour tökéletes helyszín arra, hogy a Kanadai és Európai cégek üzleti lehetőségekről tárgyaljanak, szakmai kapcsolatokat hozzanak létre és Európába exportálhassanak, vagy hozzanak létre leányvállalatokat.

A Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara is részt kíván venni a gazdasági fórumon, azzal a céllal, hogy bemutassa a magyar feldolgozóipar által nyújtott beruházási és befektetési lehetőségeket, a zöld iparosítás szellemében.

Magyarország ideális befektetési lehetőségeket kínál a könnyűipar, a szolgáltatás és disztribúció területén. Jelenleg hazánk regionális elosztó szerepet tölt be kitűnő központi elhelyezkedésének köszönhetően. Budapest körül 1000 km-es körzetben egy majd 300.000.000 lélekszámú potenciális fogyasztói piac áll rendelkezésre. Így ezen tények tudatában és a képzett munkaerő bázisának köszönhetően több multinacionális vállalat is befektet az országba.

A Magyar innovációk is bemutatásra kerülnek azzal a célkitűzéssel, hogy olyan együttműködéseket segítsünk elő, amelyek a Horizon 2020 program adta előnyöket ki tudják használni. Kizárólag olyan prototípussal rendelkező innovációk kerülnek bemutatásra, amelyek már rendelkeznek a koncepció bizonyításának képességével. Be fogjuk mutatni az új innovációs projektünket is és annak weboldalát: www.hungarianinnovations.com (amely jelenleg fejlesztés alatt áll), mindezt a Horizon 2020 támogatási rendszer tükrében azért, hogy követhessük a fejlesztéseket ebben a fontos gazdasági szektorban.

További információk:

http://www.hungariancc.ca/index.php?page-type=news-detail&id=93

http://www.carrefour-europe.org/2014/EN/index.php

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO