HU EN

Cluster4Smart projekt

Cluster4Smart projekt
A Cluster4Smart projekt nagyon jó minősítést kapott az Erasmus + Ügynökségtől

• A kvalitatív elemzés összefoglalása: a projekt eredményei és irányítása magas színvonalú, a rögzített célokat elérték, és a projekt reagál az EU stratégiai orientációjára, a foglalkoztatásra és az ipari versenyképességre vonatkozóan.

Nagyra értékelték volna, ha többet dolgoznék az ECVET módszertanán, kapcsolódnánk az EPALE-hez, hogy megerősítsük a kapcsolatot más képzési ágazatokkal, és nagyobb hangsúlyt fektessünk a hallgatók és a munkanélküliek helyére. Azt tanácsolják, hogy gondolkodjunk el a helyi nyelvek használatán a tartalomhoz való hozzáférés tovább terjesztése érdekében. Szerintük a projekt - másokkal kiegészítve - jó potenciállal rendelkezik a jövőbeni továbbfejlesztésére.

• A Cluster4Smart elismert kiváló minősége arra késztette az Erasmus + Ügynökséget, hogy projektünket „Bonne pratique” (jó gyakorlat) címkével tüntesse ki, és példaként jelenik meg a megvalósítás és az eredmények terén. Ebben a keretben felkérhetnek minket, hogy vegyenek részt az Erasmus + projektek eredményeinek egyes valorizációs akcióiban, hogy megosszák tapasztalatainkat.

Természetesen szeretettel szeretném megköszönni mindannyiótoknak, de az Ön szervezeteinek munkatársainak és partnereinek is, akik hozzájárultak a projekthez, a tartalom nagy értékének biztosításáért és a megvalósításért. Mindannyian büszkék lehetünk a teljesítményünkre és a közösen felépített jó eredményeinkre.

Ezúton is nagyon köszönöm az Unistrának és a gnomonnak a nagy szakértelemért, a hozzáértésért és az infrastruktúráért, valamint azért, hogy meghívtak a kalandba. És külön meleg köszönet Juanjo-nak a kedvességért és a rendelkezésre állásért, amiért a projekt elejétől a végéig jó tanácsokkal látta el Guillaume-t, Alant és engem a projekt koordinálásával kapcsolatban. Nagyon köszönöm Ramont a mindig nagy reakcióképességért. Köszönöm Cristina és Juan Carlos a kellemességét, Eszter pedig a hajlandóságot. Igazi öröm volt együtt dolgozni mindannyiótokkal ebben a projektben!


Üdvözlettel:


Gonda András

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO