HU EN

Kolozsvári konferencián vett részt az ArchEnerg Klaszter

Kolozsvári konferencián vett részt az ArchEnerg Klaszter

Innovatív business modell címmel tartott nemzetközi konferenciát Kolozsvár, amelyre 2015. június 4-5-én került sor. Az eseményen klaszterekkel kapcsolatos politikai döntéshozók, állami hatósági szervek képviselői, támogató szervezetek, európai klasztermenedzsment szervezetek, egyetemek, kutató intézetek, vállalatok, nem kormányzati szervezetek és szakmai szervezetek vettek részt és többek között olyan témákról esett szó, mint a finanszírozás az üzleti környezetben, klaszter specifikus finanszírozási termékek, ágazati és ágazatközi együttműködések.

A résztvevők az esemény két napján több szekció és számos előadás közül választhattak. Ezek közül kiemelnénk kettőt, amelyek az ArchEnerg Klaszter számra is nagyon fontosak voltak. Magyarországról Keller Péter NGM Nemzetközi és Klaszter osztály – főosztályvezető helyettes tartott előadást a „Hogyan tudnak a klaszterek kitűnni?” szekcióban, továbbá Ausztriából Simone Hagenauertől lehetett nagyon érdekes előadást hallani, aki az Ecoplus projekt menedzsere az Alsó-Ausztriai Regionális Fejlesztési Ügynökségnél.

Az ArchEnerg Klaszter is képviseltette magát a konferencián Gonda András személyében, igaz most nem előadás formájában, viszont az ott kiépített új kapcsolatokból a későbbiekben akár együttműködések is kialakulhatnak.

 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO