HU EN

Megkezdtük a felkészülést az ECEI Gold Label megvalósítására, a menedzsment fontos megbeszélést tartott

Megkezdtük a felkészülést az ECEI Gold Label megvalósítására, a menedzsment fontos megbeszélést tartott

2015.06.18-án fontos megbeszélést tartott az ArchEnerg Klaszter menedzsmentje, amely az ECEI Gold Label aktuális állásáról és a további teendőkről szólt.

A megbeszélésen részt vett:

Keller Péter – Nemzetgazdasági Minisztérium, főosztályvezető helyettes
Tarczy Péter - Nemzetgazdasági Minisztérium, klaszter koordinátor
Somkuti Mátyás – Tenderix Tanácsadó és Kutató Kft., vezető tanácsadó
Szügyi György – ArchEnerg Klaszter, szervezetfejlesztési és innovációs alelnök
Magyar István – ArchEnerg Klaszter, humánfejlesztési szakértő
Gonda András – ArchEnerg Klaszter, ügyvezető igazgató, klasztermenedzser
Dezső Máté – ArchEnerg Klaszter, junior klasztermenedzser
A megbeszélés során Szügyi György megtartotta az ArchEnerg Klaszter bemutatkozóját, majd röviden beszélt a jövőbeni célokról, lehetőségekről, valamint a klaszter funkcionális szolgáltatási modelljéről.

Ezután, a korábban javasolt alátámasztó dokumentumjegyzék és akcióterv alapján az ArchEnerg Klaszter képviselői bemutatták milyen konkrét előrelépéseket tettek az előző megbeszéléshez képest, továbbá részletekbe menően átbeszélésre került minden indikátor. Az indikátorokkal kapcsolatban az ArchEnerg Klaszter részéről előzetesen összeírásra kerültek azok a szakmai kérdések, amelyek még tisztázásra szorultak. A kérdések nagy része a szakértő kollégák segítségével a helyszínen megválaszolásra került, azonban néhány kérdés kapcsán megállapították a résztvevők, hogy szükséges lehet közvetlenül az ECEI Gold Labellel foglalkozó munkatársak szakmai véleményét kikérni.

A jelen lévők megállapodtak abban, hogy a szeptember eleji helyszíni auditálás előtt 2 héttel újra találkoznak, hogy véglegesítsék az alátámasztó dokumentumok körét és elvégezzék az utolsó simításokat.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO