HU EN

Megújult az Innovatív Klaszterek Országos Szövetsége!

Megújult az Innovatív Klaszterek Országos Szövetsége!
Az Innovatív Klaszterek Országos Szövetsége Tisztújító- és Beszámoló Küldött-közgyűlést tartott Budapesten.

2020. szeptember 21-én az Innovatív Klaszterek Országos Szövetsége Tisztújító- és Beszámoló Küldött-közgyűlésére invitálta  tagszervezeteit, a budapesti világörökségi helyszínen szépen felújított , Andrássy út 98. alatti palotába, mely új korszakában a MagNet Közösségi  Háznak ad stílusos helyet.

A rendezvény nem csupán a - pandémia folytán – májusban elmaradt, szövetségi beszámoló közgyűlést volt hivatva pótolni. A szervezők fontosabb célt is kitűztek: az IKOSZ-nak új lendületet kívántak adni, és ezt a szervezeti célok megerősítésével, az Alapszabály korszerűsítésével, az alapító tagság megbecsülése mellett, új tagszervezetek felvételével kívánták megvalósítani.  

A számos szervezési lépés komoly és megfontolt stratégiai célt rejt, mert arra irányul, hogy a Szövetség képes legyen megfelelni - az utóbbi időben igen kedvezően alakuló - felélénkülő nemzetközi- és magyar klaszteresedés folyamatos kihívásainak.

Az IKOSZ 10 új tagszervezettel gyarapodva fejezte be a sikeres Küldött-közgyűlést, és az újonnan megválasztott vezetőség, élén - a brüsszeli tapasztalatokkal rendelkező - Dr. Bulkai Dénes elnökkel, reményét fejezte ki az IKOSZ jövőbeli szakmai tevékenységének sikerességét illetőleg.

Sok sikert kívánunk a megújult Innovatív Klaszterek Országos Szövetségének!

 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO