HU EN

Stakeholder találkozón vettünk részt

Stakeholder találkozón vettünk részt

Első alkalommal tartottak Stakeholder találkozót az RI2integrate projekt keretén belül a szegedi ELI-ALPS Lézerközpontban.

Szűcs Petra és Bereczkei Dávid szervezők ismertették többek közt az alapvető információkat, a projekt céljait, az elvárt eredményeket, a WP3 munkacsomagot, valamint a szinergia lehetőségeit. A résztvevők az előadáson kívül feltehették kérdéseiket kötetlen beszélgetés formájában, illetve megismerkedhettek közelebbről is a lézerközponttal.

Az RI2integrate - Embeddedness of high quality research infrastructures in the Danube Region című projekt fő célja a gazdaságfejlesztési lehetőségek ösztönzése. Ezenkívül a kezdeményezők szeretnék javítani az EU kiváló K+F infrastruktúra (RI) befektetési projektek működésének az integrációját.
Az ELI-ALPS vezető partnerként vesz részt ebben a projektben, ami 2017 januárjában kezdődött, és 30 hónapig tart a megvalósítása. A partnerek között 8 ország képviselteti magát; 9 ERDF, 1 IPA és 7 ASP partner.
A projekt megvalósítását négy tematikus munkacsomag segíti: WP3 - Struktúrafejlesztés, WP4 - RI integrációs eszköz, WP5 - Az eszközök tesztelése, pilotok és WP6 - Tartóssági intézkedések.
További fotók a http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=831 linken tekinthetőek meg.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO