Szakmai konzultáció Pakson

Klaszterünk folyamatos kapcsolatban áll Paks város vezetésével, hogy tagvállalatai számára lehetőséget tudjon biztosytani az atomerőmű új blokkjainak beruházásaiban, illetve a beruházásokhoz kapcsolódó járulékos városi és térségi kisebb-nagyobb befektetések megvalósulásában. Ennek elősegítése céljából rendeztük meg június.21-én Pakson, a Paksi Ipari Park Vállalkozói Inkubátorházában azt a szakmai jellegű tájékoztatót, melyen részletes bemutatót tartottunk klasztertagjaink számára a legkézenfekvőbb beruházásokról, illetve az ezekben való részvételi lehetőségekről.

Klaszter Workshop

Május.18-án megrendezésre került klaszterünk szervezésében az SME Instrument Workshop, melyen szervezetünk tagjai, illetve partnerei vettek részt. 

Magyarország Barátai találkozó

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyarország Barátai Alapítvány világkonferenciája 765c tony1Budapesten, melynek központi témája az 1956-os forradalom 60.-ik évfordulója volt. A konferencián a világ minden tájáról összesen 150-en vettek részt. 

 

 

 

 

Kétoldalú klasztertalálkozó Szerbiában

Klaszterünk február közepén a szerbiai Újvidék városában vett részt egy magyar-szerb találkozón, melynek keretében menedzsment szervezetünk jelentős kapcsolati, illetve tapasztalati tőkét tudott megalapozni. Klaszterünket Dezső Máté Junior Klasztermenedzser képviselte.

Partnert keresünk prototípus kifejlesztésére!

images

 A Hidro Tornado Áramtermelő (HTA) - Innováció villanyenergia termelési projekt megvalósításához keresünk partnereket, világszintű innováció és technológia új vízerőművek építésére, a Föld folyóinak potenciális energiáinak kihasználására.

 

Napenergiát hasznosító forgó ház

Forradalmian új találmány látott napvilágot. Ez az új találmány nem más mint a forgó ház, mely a forgó napelemekhez hasonlóan a nap mozgását követve képes egységes fotovoltaikus rendszerként energiát hasznosítani.

Gömb alakú napenergia generátor

A hagyományos kinézettől eltérően egy új dizájt talált ki a Andre Broessel német építész. Az új megoldás "több levet kifacsarni a napból" elnevezést kapta.

Bemutatkozik a Délakku Kft.

Fontos célnak tartjuk, hogy, a meglévő akkumulátor üzletek mellett egy komplexebb szolgáltatási rendszert alakítsunk ki és működtessünk, mely által megfelelő szakmai hátteret tudunk biztosítani. 

delakkulogo2

 Fő profilunk:

 • személy- és tehergépjármű akkumulátorok
 • motorkerékpár akkumulátorok
 • szárazelemek
 • szünetmentes akkumulátorok kis- és nagykereskedelme

Kiváló minőségű akkumulátorainknak köszönhetően a Dél-alföldi régióban már jelentős piaci részesedést tudtunk elérni.(Banner, Exide, Perion, Varta)

További szolgáltatásaink:

 • Ingyenes szaktanácsadás
 • Akkumulátor bevizsgálás
 • Akkumulátor beszerelése és töltés ellenőrzése

Cím: 6728 Szeged, Fonógyári út. 2-4

Tel.: +36 62/ 660 600, +36 70/ 373 81 72

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.delakku.hu/

Bemutatkozik a Bács-Tender Kft.

Vállalatunk elsősorban a "for-profit" vállalati, mezőgazdasági vállalkozói és az önkormányzati szektorokban tevékenykedik, melyeket a folyamatosan fejlődő szakmai tudásunkkal szolgálunk ki.

A Bács-Tender Kft. a vissza nem térítendő források megszerzésében többéves tapasztalattal rendelkezik és bacstenderegyike vagyunk azon vállalatoknak, melyek a Bács-Kiskun megyei régió legsikeresebb ügyfeleivel dolgoznak együtt.

 

Társaságunk tevékenységi köre a beruházások teljes körű előkészítésére és lebonyolítására terjed ki, mely a következőkben valósul meg:

 •  mély- és magasépítési műszaki tervezés/tervek előkészítése
 • műszaki ellenőrzés
 • pályázati elszámolás, menedzsment
 • pályázati tanácsadás
 • pályázati figyelés
 • projektgenerálás
 • pájázatok előkészítése, nyomon követése, menedzselése
 • közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatása

Mély meggyőződésünk, hogy a siker eléréséhez és a hosszútávú tartós ületi kapcsolat fenttartásához elengedhetetlen az ügyfelek bizalma, illetve az ügyfelekkel történő szoros együttműködés.

Cím: 6000 kecskemét, Kisfaludy u.8 I.em 1.

Tel: 06 76/329 473

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: http://www.bacstender.hu/