ArchEnerg Klaszter Innováció Rovat

- online szakmai publikálási lehetőség

A rovat célja, hogy elsősorban a klaszter tagjainak lehetőséget adjon a megújuló energetikával kapcsolatos kutatás-fejlesztési, innováció területén kifejtett publikus tevékenységeik, eredményeik bemutatására.

A tagság mellett külső partnerek számára is nyitva áll a publikációs lehetőség, amennyiben a téma kapcsolódik megújuló energetikai területekhez. Az Innováció Rovat révén a tagok és külső érdeklődők is megismerhetik egymás ilyen irányú tevékenységeit és ily módon ez megkönnyítheti az információáramlást és a kapcsolatfelvételt.

A beküldött publikációkat pdf formátumban kérjük max. 5 MB terjedelemig, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Nyomtatás

Intelligens épületvezérlési megoldás

Intelligens épületvezérlési megoldás a rendelkezésre álló megújuló energiáforrások optimális kihásználása és a költségek csökkentése érdekében

A FÉSZ 2002. Fűtés és Szerelés Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel közös konzorciumban 60.499.120 Ft támogatásból (EUREKA_HU_13-1-2013-0015) valósította meg "A villamos energia felhasználás és termelés optimalizációja az épületenergetikai szektorban ” című pályázatát.