Záró hazai „Területi Vonzóképességi Monitoring Adatplatform” műhelymunka

Az ATTRACTIVE DANUBE projekt záró hazai workshopját 2018. március 7-én rendezték meg a budapesti Lechner Tudásközpontban. A műhelymunka célja a projekt eredményeként létrejött, területi vonzóképességi indikátorokat tartalmazó térinformatikai alkalmazás bemutatása volt az érdeklődő kutatók, civil szervezetek, valamint az üzleti és kormányzati szféra számára.

image015

Tisztelt Klaszter Menedzserek!

Engedjék meg, hogy ismételten felhívjam a figyelmüket a PWC és a European Cluster Collaboration Platform által 2018. március 27-28-ra szervezett klaszter matchmaking találkozóra.

Műhelybeszélgetés a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kormányzási műhelybeszélgetést tartott. David Newman, a Ben Gurion Egyetem professzora egy és fél órás előadásában kifejtette a témával kapcsolatos gondolatait és tapasztalatait.

DSC05451

Elég gazdagok vagyunk ahhoz, hogy még sokáig pazaroljunk?

A Magyar Energiahatékonysági Intézet február 6-án Elég gazdagok vagyunk ahhoz, hogy még sokáig pazaroljunk? címmel konferenciát rendezett a budapesti MagNet Közösségi Házban. A rendezvény fő témája az energiahatékonyság volt.

Magyar-ukrán klasztertalálkozót tartottunk

Az ArchEnerg Klaszter a Precarpathian Eco-Energy Clusterrel együttműködve háromnapos magyar-ukrán találkozót szervezett az EaP PLUS Eastern Partnership keretén belül.

DSC04899