Bemutatkozik az Altherm Kft.

A vállalat 2009-ben alakult alternatív energiaforrásokra alapozott fűtőberendezések gyártására, értékesítésére.

A dán-magyar vegyesvállalat, biomassza fűtési rendszerek licencvásárlás útján történő helyi gyártását, telepítését végzi egyedi vagy távvezetékes telepítéssel, igény esetén a speciális belső fűtési rendszerrel együtt. A rendszerek a fűtés mellett technológiai meleg víz vagy meleg levegő előállítására is kiválóak, 40-90 % közötti gázhoz mért megtakarítással, 1-5 év közötti megtérülési időkkel. A nagyteljesítményű (200-800 kW) szalmabálás kazánok terén a cég piacvezető. Az aprítékos és pelletes rendszereket 35-200 kW teljesítménnyel értékesítik.

szalmabalas kazan5 2

Az Altherm Kft. képviseli hazánkban, Romániában és Szerbiában az európai szintű vezető belga Vyncke céget, amelynek technológiáival szinte bármilyen biomassza alapú tüzelési rendszer kialakítható meleg víz, gőz és villamos energia előállítására 4MW fölötti teljesítménytartományokban.

Nagy hőigényű biomassza alapú rendszereknél és nagy hőveszteségű gázos rendszereknél képesek kogenerációra (villamosáram előállítás) és trigenerációra (abszorpciós hűtés) is.

szalmabalas kazan2 2

Az Altherm Kft. személyi és szakmai adottságai, magas szintű nyelvtudása (magyar, angol, német, francia, román, szerb) ellenőrizhető referenciái jó alapot adnak nagyobb méretű, bonyolult, hazai vagy külföldi projektek színvonalas előkészítésére, megvalósítására.

Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 29.
Tel: +36 62/533-227

Web: http://www.altherm.hu/
E-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.