Bemutatkozik az EDIAFILT Kft.

ediafilt

Az EDIAFILT KFT mint bányavállalkozás 1990. október 1-én alakult. Alapító tagjai voltak az Országos Érc- és Ásványbányák, a MINERALIMPEX, magánszemélyek és az erdőbényei üzemek dolgozói. A közelmúltban az ONP Holdings SE európai részvénytársaság pénzügyi befektetőként többségi tulajdont szerzett az Ediafilt Kft-ben.

A cég termelési programjában szerepel a kovaföld gyártásának, forgalmazásának lehetséges összes változata, kezdve a bányanyers kovaföldtől, őrleményeken, granulátumokon keresztül a magas előkészítettségi fokú élelmiszeripari (sör, bor, stb.) szűrőkovaföld gyártásának kivitelezéséig.

A cég a gyártás és gyártmányfejlesztés, új üzemek beruházása, és az ipartelep bővítése mellett tervezi környezetvédelmi, ásványgyűjtő táborok, bányalátogatások szervezését, tanösvény és szabadtéri ásványbemutatók kialakítását, turistaház üzemeltetését, a térség történelmi, néprajzi, szőlészeti- borászati, kulturális értékeinek, hagyományainak bemutatását.

A vállalat nyitott minden kezdeményezésre, ésszerű kooperációra, azokra amelyek egyaránt szolgálják a műszaki és humán fejlődést, mind pedig ásványbányászati lehetőségeinek kihasználását.

Cím: 3932, Erdőbénye Ligettető út. 1.
Tel: +36 47/336-217
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web:
http://www.ediafilt.hu