Sikeres energiahatékonysági és megújuló energia projektek tapasztalatai az ArchEnerg Klaszter életéből

logo simaHatáron Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata és projekt partnerei egy a határon átnyúló energetikai együttműködésekkel foglalkozó szakmai rendezvényt tart, mely szeptember 15-én, Mórahalmon kerül megrendezésre.


Az ArchEnerg Klaszter képviseletében klaszterünk ügyvezető elnöke Gonda András, és klaszterünk alelnöke, illetve az Euromenedzser Kft. ügyvezető igazgatója Szügyi György vesz részt a workshopon. Előadásuk címe: "Sikeres energiahatékonysági és megújuló energia projektek tapasztalatai az ArchEnerg Klaszter életéből". 20 perces tájékoztatójuk az ArchEnerg Klaszter által az utóbbi években a megvalósított, valamint tervezett energetikai projektjeiről szólnak.

A rendezvényen az ArchEnerg Klaszter együttműködő partnere a Futura Klaszter is megosztja tapasztalatait Dr. Németh István klaszterelnök képviseletében, valamint a ROSENC, román Energetikai Klaszter is jelen lesz az eseményen.

A megjelenő önkormányzati képviselők képet nyerhetnek a potenciális együttműködésbe való bekapcsolódási lehetőségekről. Az esemény workshoppal zárul a jövő lehetséges projektjeinek körvonalazásával.

A rendezvény középpontjában Mórahalom és határon átnyúló térségének fejlesztése áll, melynek egyik elemét a fejlesztések képezik.