Partnerségi megállapodás született az ArchEnerg Klaszter és a South-East Regional Development Agency között

Partnerségi szerződés keretében kötött közös együttműködésről szóló megállapodást az ArchEnerg Klaszter és a Délkelet Regionális Fejlödés Ügynöksége egy a jövőbeni kölcsönösen előnyös kooperáció érdekében.

angol logo fekvő fehérletöltés

 

 

 

 

 2015.12.14-én hivatalosan is életbe lépett a az ArchEnerg Klaszter és a romániai székhelyű Délkelet Regionális Fejlödés Ügynöksége közötti együttműködés.

Az Ügynökség tevékenységét tekintve fontos szerepet játszik a helyi fejlesztések ügyintézésében, fejlesztési tervek kidolgozásában, illetve a regionális projektek előkészítésében.

A partnerség során mindkét fél törekszik a szorosabb együttműködés megvalósítására, melyet közös projektekben való részvétellel, egymással történő tapasztalat- és információcsere, illetve közös tevékenységek szervezésével kívánnak elérni. Fontos kiemelni, hogy a két szervezet mély elkötelezettséget mutat az együttműködés tekintetében és arra törekednek, hogy a jövőben minél jobban megtudjon valósulni egy, a mindkét fél számára kölcsönösen előnyös, innovatív partnerség.

Reméljük, sikerekben gazdag együttműködést tudunk majd megvalósítani.

 

 

The South-East Regional Development Agency honlapja ITT található.

A szervezet további elérhetőségei:

Cím: 24, Anghel Saligny street, 810118, Braila, Romania

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 0239.611.086