Partnert keresünk prototípus kifejlesztésére!

images

 A Hidro Tornado Áramtermelő (HTA) - Innováció villanyenergia termelési projekt megvalósításához keresünk partnereket, világszintű innováció és technológia új vízerőművek építésére, a Föld folyóinak potenciális energiáinak kihasználására.

 

A koncepciót tekintve, olyan hidrotechnikai rendszer kiépítéséről beszélhetünk, melyet, ha egy folyó mentén helyezünk el, akkor gátak építése nélkül tudnánk a folyó természetes sebességét szabályozni és ezáltal elektromos áramot termelni. Mindezt egy úszó platformra szerelve, mely le és fel mozogva követi a víz állását.

A megnövelt sebességű nagynyomású víz egy süllyesztett és lebegő turbináira kerül, melynek körforgása rákapcsolódik az áramtermelő generátorra.

A fentiekben leírt projekt prototípusának kifejlesztésére keresünk partnereket. Az ötletgazda hangsúlyozta levelében, hogy szeretné, ha az elképzelés Magyarországon kerülne kivitelezésre.

01 homehydro1

Ha bármilyen kérdésük, ötletük van a projekttel kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken nyugodtan fordulhatnak hozzánk:

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 62/ 640-420

 

 

Üdvözlettel:

Az ArchEnerg Klaszter csapata

magyar logo álló fehér