35. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

construma logo

Idén, 2016.04.06-04.10, ismét immáron 35. alkalommal került megrendezésre a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, melyen csaknem 600 cég és szervezet vett részt.

 

Az eseményt Lepcsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztéséért és szabályozásért felelős államtitkár nyitotta meg, melyen megjegyezte, hogy a családok bővülő lehetőségei, a kormány intézkedései és a piaci szereplők teljesítménye együttesen biztosítják, hogy a magyar építőipar újabb lendületet vehessen a közeljövőben. Államtitkár Úr még hozzátette, hogy a szektortól a közeljövőben a korszerű anyagok és technológia segítségével magasabb színvonalú, versenyképes árú termékeket várnak.

A közel 600 résztvevő között 124 új kiállító is megjelent. Az építőipari szakkiállításon az érdeklődőknek lehetősége volt a zöldenergia, a lakberendezés, a kertépítés, a lakóingatlanok és a bútoripar képviselőivel találkozni.

A Hungexpo a Construma mellett az OtthonDesign, a Construma Kert és Ligno Novum kiállításoknak is helyszínéül szolgált.

A négynapos esemény kiváló lehetőséget biztosított a szakemberek és a laikusok számára is egyaránt, hogy minél jobban megtudják ismerni az építőipar és a megújuló energetika világát.

 rsz p1030134

Klaszterünk is részt vett a szakmai kiállításon tájékozódás céljából. A megújuló energiákkal kapcsolatos ismereteink bővítése mellett jelentős ismerettségre tudtunk szert tenni, melyek nagyban hozzájárulhatnak a későbbiekben klaszterünk fejlődéséhez.

rsz p1030120