Magyarország Barátai találkozó

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyarország Barátai Alapítvány világkonferenciája 765c tony1Budapesten, melynek központi témája az 1956-os forradalom 60.-ik évfordulója volt. A konferencián a világ minden tájáról összesen 150-en vettek részt. 

 

 

 

 

 

A konferencia egy fogadással kezdődött a Sándor Palotában, ahol Áder János köztársasági elnök mindenkit köszöntött, majd ezt követően a Parlamentben folytatódott az esemény, ahol Kövér László, Országgyülési elnök  mondott el egy köszöntőt a vendégeknek.

rsz img 1323

A három napos esemény második napján Oirbán Viktor Miniszterelnök Úr tartott beszédet, melyet követően kötetlen beszélgetés vette kezdetét a résztvevők között. Tony Kez a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara alelnöke bemutatta a Dr. Anthony Horváth Capital"less"ism című könyvét Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak. A könyvében Dr. Anthony részletesen elemzi, hogy egy globalizát villágazdaságban miként tud egy nemzeti gazdaság különösebb anyagi források nélkül harmóniában és erőben fenntartania önmagát.

 

Forrás: http://hungariancc.ca/index.php?page-type=news-detail&id=103&lang=en