Szakmai konzultáció Pakson

Klaszterünk folyamatos kapcsolatban áll Paks város vezetésével, hogy tagvállalatai számára lehetőséget tudjon biztosítani az atomerőmű új blokkjainak beruházásaiban, illetve a beruházásokhoz kapcsolódó járulékos városi és térségi kisebb-nagyobb befektetések megvalósulásában. Ennek elősegítése céljából rendeztük meg június.21-én Pakson, a Paksi Ipari Park Vállalkozói Inkubátorházában azt a szakmai jellegű tájékoztatót, melyen részletes bemutatót tartottunk klasztertagjaink számára a legkézenfekvőbb beruházásokról, illetve az ezekben való részvételi lehetőségekről.

Az egész napos rendezvényen megtisztelt minket előadásával Dr. Sztruhár Sándor, a Paksi Ipari Park Kft. ügyvezető igagatója, továbbá előadást tartott még Gonda András klaszterünk ügyvezető igazgatója, illetve Molnár László a SolarTech Nonprofit Kft. vezető tanácsadója.

Az előadások keretében szó esett az erőmű fejlesztésének előkészületeiről, illetve az erőmű fejlesztési beruházásainak megvalósításában történő részvételi lehetőség módjairól. Ezt követően Molnár László részletes tájékoztatót tartott a kivitelezési együttműködések szervezéséről és az állandó információáramlás módjáról.

Bízunk benne, hogy rendezvényünk hasznos információkkal tudott szolgálni résztvevői számára, továbbá, hogy ezzel egy olyan együttműködés veheti kezdetét tagjaink között, mellyel nagy mértékben hozzá tudunk majd járulni Paks város- és térség fejlesztési projektjeinek megvalósítási munkálataihoz.