Elismerést vehettek át Klaszterünk vezetői

A Kovászna Megyei Vállalkozás Fejlesztési Alapítvány igazgatója Vajda Lajos 2017. január 10-én átadta az ArchEnerg Klaszter vezetőinek az ASIMCOV húsz éves fennállásának alkalmából a Jubileumi Oklevelet. Az Alapítvány működését tíz éve támogató erőfeszítéseiért a Kuratórium Dr. Bulkai Dénesnek, Gonda Andrásnak és Szügyi Györgynek adományozott elismerő oklevelet.

Az Oklevél átadására az Európai Unió COSME finanszírozási programjának vállalkozások és klaszterek fejlesztésének nemzetközi projektje alkalmából került sor. A nemzetközi konzorcium tagjai a klaszter- és vállalkozás-fejlesztés Gold Label fokozattal minősített módszertanaival ismerkedtek úgy, hogy évek óta maguk is gyakorló katalizátorok saját országukban.logo-ASIMCOV

A workshop tanulságai között már az első nap megfogalmazódott, hogy a nemzetközi versenyképesség záloga egyrészt a vállalkozáson belüli értéktermelő lánc tudatos fejlesztése és a klaszterstratégia-alapú támogatása minden vállalkozói együttműködésnek. A klasztermenedzsment-szervezetek vezetői módszereket és mérési módokat ismertek meg mindezek sikerek megvalósításához.

Bulkai Dénes ASIMCOV

Szügyi György ASIMCOV

Gonda András ASIMCOV