ÖKOINDUSTRIA 2017

Ötödik alkalommal rendezik meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítását. A kiállítás időpontja 2017.november 8-10. között kerül megrendezésre Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban.

A kiállítás kiemelt témái:

  • körforgásos gazdaság,
  • zöld mobilitás,
  • illegális hulladékelhagyás.

Idén az ÖKOINDUSTRIA fővédnöke Dr. Áder János köztársasági elnök lesz, míg az előző fővédnökséget Dr. Szabó László a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese vállalta 2015-ben.

ökokiallitas                    

A Szakkiállítás több lehetőséget kínál a kiállítók számára:

  • A Szakkiállításon kiemelt figyelemmel és különleges ajánlattal jelentkeznek a környezetvédelmi berendezéseket, gépeket, környezetbarát autókat bemutató kiállítók felé.
  • Az idei évben harmadik alkalommal hirdetik meg innovatív megjelenési lehetőségként az ÖKOKÁVÉZÓT a Szakkiállításon. Célja, hogy teret adjon cégbemutatkozásoknak, pódiumbeszélgetéseknek, filmvetítéseknek, mindezt egy kényelmes kávézás keretein belül. A Fairtrade jóvoltából kávékülönlegességeket, bioszörpöket és ásványvizet lehet ingyenesen fogyasztani, valamint a fenntartható étkeztetés jegyében készült biofalatokat lehet megkóstolni.
  • Annak érdekében, hogy a kiállító cégek standja még látogatottabb legyen, a kiállító cégeknek tárgyaló partnereket szerveznek a megrendelő által megjelölt szakterületről, állami szervezettől.
  • Az ÖKOINDUSTRIA minden érdeklődőnek lehetőséget nyújt a megjelenésre, így szórólapokat is ki lehet helyezni a kiállítás mindhárom napján 2017. november 8-10. között.
  • Idén is a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége Pályázatot ír ki az ÖKOINDUSTRIA Nagydíj elnyerésére termékek és szolgáltatások kategóriájában. A kiírás célja: olyan korszerű, innovatív gyártástechnológiával készült termék, vagy a fenntarthatóság elveinek megfelelő szolgáltatás elismerése, amelyek nagymértékű környezetterhelés csökkentését eredményezik, szennyezés megelőző innovációk.

A rendezvényre jelentkezni 2017.július 1-jéig lehet ezen a linken.

A látogatók ezen a linken tájékozódhatnak.

Forrás: https://www.okoindustria.hu/