Greenbuild Expo 2017 BOSTON

A Greenbuild Nemzetközi Konferencia és Expo, ami a világ legnagyobb, zöld építészetnek dedikált kiállítása, idén Bostonban kerül megrendezésre. Az esemény egyre több embert mozgat meg a zöld építészet technológiai újításai és innovációi területén. 

bostoni konferencia

Idén a konferenciát Bostonban tartják november 8 – 10. között. A kiállítótéren számtalan lenyűgöző újítással találkozhatnak majd az érdeklődők. "Net Zero" zónák, tanulási programok, és temérdek pavilon, ahol a zöld technológiák legújabb fejlesztéseit fogják megmutatni. Persze a kiállítás alatt lesznek előadások is, ahol a fenntartható építészet szakértői fognak felszólalni. 

boston center

Forrás: greenbuildexpo.com

Idén a konferencia több részből tevődik össze:  több mint 200 ülésből, túrákból, workshopokból, csúcstalálkozókból, oktatási lehetőségekből, és szervezett túrákból fog állni.

Az Expo Csarnok rendezvény központi eleme, amely több mint 500 különböző kiállító céget mutat be, és amely a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja a fenntartható építőipar számára november 8-án és 9-én.

Több kategóriában állíthatnak ki a cégek az alábbi pavilonokban:
Intelligens Épületek és Épületautomatizálási Pavilon
Világítási Megoldások Pavilon
Nonprofit Vállalatok Pavilonja
Lakóépületek Pavilonja
Technológiai Pavilon
Vízgazdálkodás Pavilon
Faipari Pavilon
„500 Mérföld” Pavilon
Egészség és Wellness Pavilon
Net Zéró Energia Zóna

(Ezekről részletesen itt olvashat.) 

Plenárisok:
Üzleti, környezetvédelmi és társadalmi vezetői vesznek részt a színpadon, hogy ösztönözzék, inspirálják és tanítsák iparunkat a nyitó és záró plenáris üléseken. A múltbeli Greenbuild plenáris előadók közé tartozik  Ret. Colin Powell tábornok, Desmond Tutu érsek, Al Gore, Bill Clinton korábbi elnök, Hillary Clinton, Bjarke Ingles és még sok mások.

hilary clin bost greenbuild

Forrás: greenbuildexpo.com

Workshop:
A workshop-ok gyakorlatiasabbak, ahol sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni a LEED bizonyítvány, ami lényegében egy természetvédelmi, zöld épületi minősítési rendszer. Ebben az évben a SITES, a ParkSmart, az EDGE, a WELL és a PEER minősítési rendszerekkel kapcsolatos workshopok is szerepelnek. 

boston build work

Forrás: greenbuildexpo.com

 

Az elő-regisztráció szeptember 7-én ér véget, úgyhogy az érdeklődők minél előbb csapjanak le a jegyekre.

Bővebb információ, részvételi díj és regisztráció a rendezvény honlapján található: https://www.greenbuildexpo.com/en/home.html