Klasztertagunk, a Transcommers Kft. új termékkel lépett a piacra

A Transcommers Kft. idén júliusban új háromfázisú szolár inverterrel bővítette a piacot, amely a legújabb technológiának számít a napelem parkok szolgálatában.
A napenergia hasznosításában az inverter technológia jelentős szereppel rendelkezik, hiszen e komponens nélkül nincs energiatermelés.

transcommers cikkhez2

A SOL-30/50/60 típusú 35-67kW teljesítményű háromfázisú inverterek 98,2%-os hatékonysággal, 99,9%-os MPPT pontossággal, 900 VDC-ig terjedő feszültségtartománnyal, nagy hőtűrés tartománnyal (-25 – +60 oC) , valamint rugalmas paraméterekkel rendelkeznek. A SolvElectric Technologies a piac élvonalába pozícionált nagyteljesítményű inverterei mindemellett kiváló ár/teljesítmény mutatókkal is rendelkeznek.

A DC/AC kimenet átalakítása háromfázisú híddal többek közt a megbízhatóságot is szolgálja. Három különálló MPPT-követő rendszerrel rendelkezik az optimális energiahatékonyság érdekében, mindemellett pedig érzékenysége a hálózati zavarokra rendkívül alacsony.

transcommers cikkhez

Precíz és megbízható márkaszerviz szolgáltatást is biztosítanak (úgy garanciális, mint garancián túli esetekben), mely szükség esetén a lehető leggyorsabban képes orvosolni bárminemű problémát.

Bővebb információ: www.solvelectric.hu