Ismét megrendezik a barcelonai IoT világkongresszust

Az IoT Solutions World Congress-t (az IoT megoldások világkongresszusát) idén ismét megtartják október 16-18-a között Barcelonában. Az esemény tárt karokkal vár mindenkit, aki érdeklődik a legújabb technológiai megoldások iránt.

iotsolutions

Az IoT megoldások világkongresszusán összekapcsolódik a technológia és az üzleti élet. Barcelona az új technológiák központja, ahol üzleti kapcsolatokat építhet és felfedezheti a legújabb megoldásokat. A Fira Barcelonában 14 000 négyzetméteres területen rendezik meg a kongresszust, amely az egyik legnagyobb a világon.

iotsolutions2iotsolutions1iotsolutions3iotsolutions4

Egy kis ízelítő a tavalyi rendezvényről.

Több mint 250 befolyásos szakértő fog előadást tartani a legfontosabb IoT témákról, hogy megosszák a jelenlévőkkel tapasztalataikat és gondolataikat, illetve elmagyarázzák többek közt, hogy az IoT hogyan érinti a legkülönfélébb iparágakat, a gyártást, az egészségügyet, a közműveket, a közlekedést és az
infrastruktúrát. Az IoT megoldások világkongresszusán az előadók valódi példákat említenek, valamint olyan ötleteket, tanácsokat adnak, amelyek a világ bármely táján hasznosíthatóak. Többek közt az is elhangzik, hogyan növelhetik az IoT technológiák segítségével az üzletemberek cégük eredményességét. Az IoT
innovációi, technológiái javíthatják az üzletek hatékonyságát, csökkenthetik a költségeket és megváltoztathatják az üzleti modelleket.

Betekintés a 2017-es IoT eseményre.

Klaszterünk az elmúlt évhez hasonlóan idén is stratégiai partnerként támogatja a rendezvényt. Klasztertagjainknak lehetőségük lesz rendkívül kedvezményes áron részt venni az eseményen.
Kérdés vagy további információ esetén kérjük keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.