Minőség-innovációs különdíjat kapott Szügyi György

bilbao1

A Magyar Nemzeti „Minőség-Innováció 2017" Díjas Euromenedzser Szakmai Műhelyének képviseletében Szügyi György az ArchEnerg Klaszter Alelnöke vette át február 8-án Bilbao-ban (Spanyolország) az Európai Minőség Szervezet nemzetközi zsűrije által adományozott különdíjat, melyet a „Klaszter-Tükör” szolgáltatás kialakításáért és az ArchEnerg Klaszter sikeres 2015. évi Gold Label minősítésért ítéltek oda.

A baszk EUSKALIT szervezet, mely az Üzleti és Menedzsment Kiválóság a kormány által elismert Szövetsége szervezésében megvalósult díjátadón közel 300 szakember jelent meg Kínától kezdve, Észtországon keresztül a díjalapító Finnországig bezárólag.

A díjat nyert „Klaszter-Tükör” módszertan komoly érdeklődést kapott a zsűri részéről a további, nemzetközi felhasználás és európai népszerűsítés lehetőségét is kutatva. A díj által is biztosított nemzetközi elismerés mellett a Klaszter-Tükör módszertan alkalmazásával, komoly eséllyel fejleszthetik klaszter menedzsment tevékenységüket az érdeklődő klaszterek és jelenhetnek meg az Európai Klaszter Kiválóság (European Cluster Excellence) különböző fokozataira sikeresen auditált szervezetként, melynek lelkes támogatója az ArchEnerg Klaszter Menedzsment Szervezete is.

bilbao

bilbao2bilbao3