Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállításon vettünk részt Verőcén

Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítást (Viroexpo) rendeztek február 23. és 25. között Verőcén, ahova klaszterünk is ellátogatott.

DSC05481

A Horvátország egyik legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripai kiállításának számító eseményen 25 ország közel 800 kiállítója mutatkozott be több tízezer szakmai érdeklődő előtt.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház az idei évben kollektív kiállítási lehetőséget biztosított partnerei számára egy egységes nemzeti standon. Az eseményen kiváló lehetőség nyílt a magyar vállalkozások számára a fogyasztói trendek megismerésére, a versenytársak feltérképezésére, valamint potenciális üzleti együttműködések kialakítására.

DSC05545

Verőce (Virovitica) néhány kilométerre található a horvát-magyar határtól. A kiállítók egy olyan rendezvényen mutathatták be termékeiket és szolgáltatásaikat, amely egy helyi eseményből nemzetközi szakvásárrá nőtte ki magát. Egy olyan terület adott otthont, ami Horvátországon belül is hagyományosan mezőgazdaságból él, tehát földrajzilag és éghajlatilag is megfelelő. Az évnek ebben az időszakában gondolkodnak a gazdálkodók a következő munkafolyamataikról, lehetőségeiről, így rendkívül ideális nekik ez a kiállítás.

További fotók az alábbi linken http://szinvilag.eu/index.php?page=post&id=929 tekinthetőek meg.