Fenntartható jövő, fenntartható épületek:
Megújuló épületfelújítások finanszírozásának megújításával.

Fenntartható beruházások és finanszírozások ösztönzése az épületfelújításokban Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában, az Európai Unió LIFE programja társfinanszírozásával.
Csatlakozzon hozzánk az épületek jövőjének átalakításához még ma!

Hírek
Szakmai kerekasztal a társasházak felújításának finanszírozásáról
Májusban rendezte meg az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. a Renoinvest nemzetközi projekt első hazai kerekasztalát, melynek fókuszában a lépcsőzetes épületfelújítás volt.

Renoinvest Project Bemutatása

A RENOINVEST PROJEKT az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg a LIFE program keretében. A RENOINVEST Projekt elsődleges célja, hogy akcióterveket dolgozzon ki a fenntartható épületfelújítások intelligens beruházásaira 2025 és 2030 közötti időszakra Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában.


A RENOINVEST nemzeti és nemzetközi kerekasztal-beszélgetéseket tervez a projekt során annak érdekében, hogy összehozza az EU döntéshozóit, nemzeti és helyi hatóságokat, pénzügyi szervezeteket, vállalkozásokat, az építőipari és tudományos szektort mely által elősegíti az energiahatékonysági felújítási beruházások hatékonyságának növelését.


A RENOINVEST platformot biztosít a nyílt párbeszédhez kulcsfontosságú pénzügyi, magán- és állami szakértők bevonásával a zöld finanszírozási tematikus munkacsoportok tevékenységein keresztül, hogy azonosítsák a hosszú távú finanszírozási eszközök bővítése előtt álló akadályokat, és javaslatokat tegyenek a meglévő nagyszabású beruházási programok fejlesztésének támogatására a magán- és középületekhez kapcsolódóan.