A Renoinvest

RENOINVEST PROJECT  az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg a LIFE program keretében. A projekt teljes mértékben megfelel a LIFE-2022-CET-FINROUND felhívás kihívásának. Kezdeményezésünk célja a határokon átnyúló kihívások kezelése és a fenntartható épületfelújítás lehetőségeinek megragadása a magán- és a közszférában egyaránt. A RENOINVEST Projekt elsődleges célja átfogó akciótervek kidolgozása a fenntartható épületfelújítások intelligens beruházásaihoz 2025 és 2030 között Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában. Ez az ambiciózus vállalkozás három nemzeti kerekasztal létrehozását foglalja magában, amelyek a Fenntartható Energia Beruházási Fórumok alapjain alapulnak.

 

Típusa : LIFE projekttámogatás, pályázat. Funding & tenders (europa.eu)

Időtartam:  30 hónap

Kezdés  01/10/2023-31/03/2026

Projektszám: 101120673,  LIFE22-CET-RENOINVEST

Konzorcium:

 

A RENOINVEST hozzáadott értéke:

A konzorcium jogalkotói tanácsadó szervezeteket, kutatóintézeteket, nagy mérnöki gyártókat, kkv-kat, valamint pénzügyi szakértőket tömörít Ausztriában, Magyarországon és Szlovéniában. A fenntartható beruházások elősegítésével a RENOINVEST speciális műszaki ismeretekkel járul hozzá a meglévő épületállomány átalakításához.

Csatlakozzon hozzánk küldetésünkhöz, hogy forradalmasítsuk a fenntartható épületfelújításokat, és tartós hatást gyakoroljunk az épített környezet jövőjére.

Együtt építünk a fenntartható holnapért.

Vissza