HU EN

CYBER SECURE LIGHT PROJEKT ZÁRÓ ESEMÉNY ÉS A PILOT PROJEKTEK BEMUTATÁSA

CYBER SECURE LIGHT PROJEKT ZÁRÓ ESEMÉNY ÉS A PILOT PROJEKTEK BEMUTATÁSA
2021 január 12-én egy másfél órás online esemény volt megtartva, amelyet A Cyber Secure Light konzorciumvezetője a SCS Klaszter szervezte meg GoToWebinar platformon keresztül.

Az esemény felépítése, napirendje a következők voltak: a Cyber Secure Light projekt rövid bemutatása, a kkv-k lehetőségei projektben résztvevő biztonságtechnológiai megoldásokat nyújtó cégek és projekteinek a bemutatása, rövid áttekintés a finanszírozási lehetőségekről, zárszó.
A virtuális esemény célja a CSL kísérleti projektek és kkv-k bemutatása, lehetőséget adva nekik arra, hogy feltérképezzék a kiberbiztonsági problémákat a technológiai szolgáltatóknak. Ezen kívül, kkv-k technológiai szolgáltatói a célszektorokban megmutatták megoldásaikat a kiberbiztonsági kérdésekre.

A bemutatkozó cégek fő területe:
1) Gyártó kkv-k, amelyek a következő ágazatok egyikében működnek: világítás, otthoni automatizálás, épület, IKT (az intelligens épülethez kapcsolódik) és biztonság.
2) KKV-k, akik termékeikkel és / vagy szolgáltatásaikkal kívánnak piacokat hódítani, illetve szembesülnek a kiberbiztonsági kihívásokkal az IoT intelligens épületek értékláncának a területén, és olyan technológiai szolgáltatókat keresnek, akik segíthetnek a kiberbiztonsági problémák megoldásában és a termékek felvételében.

Magyarországról A Székely Family által képviselt VASSAL Pilot projekt is bemutatásra került, mely Innovatív megoldást felhasználva a Lifi hálózatokon keresztül nyújt megoldást különböző IOT szolgáltatások és teljeskörű biztonságtechnológiai eszközök kivitelezésére.

Amennyiben többet szeretnétek tudni róla vagy érdekes lehet számotokra, kérlek vegyétek fel velünk a kapcsolatot.
A Projekten résztvevői voltak a kiberbiztonsági technológiai szolgáltatók, az IoT intelligens épületértékláncának üzemeltetői, CSL projektpartnerek - klaszterek és tagjaik (kkv-k), egyéb klaszterek, helyi hatóságok stb.

 

https://cybersecurelight.eu/pilot-projects-showcase-and-final-event/

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO