HU EN

Konferencia és kiállítás, ahol az energiaszektor legfontosabb kérdéseire keresték a válaszokat.

Konferencia és kiállítás, ahol az energiaszektor legfontosabb kérdéseire keresték a válaszokat.
2023. 04. 28-án 15. alkalommal került megrendezésre Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma az ENERGOEXPO, amely sikeres kiállításból és szakmai konferenciákból állt.

2023. 04. 28-án 15. alkalommal került megrendezésre Magyarország meghatározó, integrált energetikai fóruma az ENERGOEXPO, amely sikeres kiállításból és szakmai konferenciákból állt. Az idei év kulcsfontosságú a hazai energiaszektorban. A rendezvényen a legfontosabb kérdésekre kereste a válaszokat az egyes témák legfelkészültebb előadóival és gyakorlati példákkal.

A Konferenciára az energetikai szakembereket, tanácsadókat, a tudományos- és az üzleti világ szereplőit, regionális vállalatok képviselőit, döntéshozóit; önkormányzatokat és a banki szektort invitálták. 

A rendezvény helyszínét a Debreceni Kölcsey Központ biztosította.

A Plenáris ülésből és öt szekcióból álló kétnapos rendezvényen az energetikai válsággal kapcsolatosan felmerülő problémákkal és lehetséges megoldásokkal találkozhattak.

 

Az esemény során a következő témákat érintették:

  • energiahatékonysági feladatkörök; átalakuló energiakereskedelem, trendek, árak;

  • épületenergetika; dekarbonizálás az épületenergetikában; LoRa kommunikáció; hőakkumulátorban rejlő lehetőségek; napelemes termelés; villamosenergia felhasználás;

  • hatékony energiamodellek; ESG jelentősége; EKR; energetikai auditok; szabványosítás;

  • megújuló energiaforrások: nap-és szélerőművek az erőműrendszerben; modulárisan méretezhető energiatároló rendszerek; geotermikus energia; háztartási méretű kiserőművek szerepe; SDG irányelve; nagyfogyasztók energiapiaca;

  • elektromobilitás; hidrogén meghajtású járművek; energiahatékonysági programok; magyar lízingpiac; környezetbarát közösségi közlekedés.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO