HU EN

London Business Trip 2023. májusában

London Business Trip 2023. májusában
London Business Trip Magyarország Londoni Nagykövetsége és a HBBA együttműködésében 2023. május 10-11 között

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az  Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként tisztelettel figyelmébe ajánlja a Londoni Business Trip-et, amelyre Magyarország Londoni Nagykövetsége és a Hungarian British Business Alliance együttműködésében kerül sor 2023. május 10-11 között a brit fővárosban.

A szakmai út olyan magyar cégek képviselőinek szól, melyek a brit piac iránt érdeklődnek és export vagy befektetési terveiket szeretnék megvalósítani a szigetországban.

Az esemény programja a következő:

  1. nap: a delegáció tagjai vezető brit szakértők részvételével zajló egész napos szemináriumon és kapcsolatépítő programon vesznek részt  Magyarország Londoni Nagykövetségén.
  2. nap: London legnagyobb kamarájában, a London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) vértezi fel az üzletembereket első kézből származó piaci ismeretekkel és szervez a tagságából álló ületi körrel való kapcsolatépítő eseményt.

A május 10-i, a Nagykövetségen rendezett szakmai program az étkezéssel együtt térítés nélkül áll a delegáció tagjai rendelkezésre, a május 11-i, a HBBA által szervezett programelemek költségtérítés ellenében érhetőek el (57 £), a részletek a regisztrációs felületen találhatóak.

Az utazást, szállást transzfereket a delegáció tagjai saját szervezésben és önköltséges formában rendezik.     

A delegáció célja a bilaterális kapcsolatok erősítése, hogy a magyar üzletemberek betekintést nyerjenek a brit üzleti környezetbe, valamint B2B rendezvény keretében konkrét üzleti lehetőségekről tárgyaljanak brit cégekkel tényleges üzleti eredményeket realizálva ezáltal.

Regisztrációs és további információ az alábbi linken érhető el: https://www.eventbrite.co.uk/e/london-business-trip-tickets-571337033447.

Jelentkezési határidő: 2023. április 28.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO