Az esemény időpontja 2021. november 1809:00 – 11:00.


Főbb témakörök és előadók:




  • A PROSPECT2030 projekt keretében kidolgozott regionális energia akcióterv összefoglalása, a következő programozási ciklus (2021 – 2027) lehetőségei. Előadó: Oelberg Károly, ügyvezető igazgató; AACM Central Europe Kft.






  • Épületfelújítási folyamatok a pénzügyi támogatások tükrében gyakorlati példákkal. Előadó: Gulyás István elnök; Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete






  • A peer-to-peer módszer sikerei és jelentősége a helyi / regionális energiatervek kidolgozásában - a Horizon2020 által támogatott Multiply projekt tapasztalatai alapján. Előadó: Győri Kata szakértő; Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ






  • Standard követelmények, egyedi igények, tanácstalan építtetők. Előadó: Fritz Péter, okl. épületgépészmérnök energia tanúsító, épületenergetikai szakértő; Archenerg Klaszter






  • Race to Zero - A települési önkormányzatok klímaváltozás elleni küzdelemben való részvételének egy érdekes lehetősége.Előadó: Szabó Valéria, nemzetközi projektmenedzser; LENERG Energiaügynökség Nonprofit Kft.




A webináriumom elhangzottak értékes információkat tartalmaznak az önkormányzatok, hatóságok, pénzügyi intézmények, energiahatékonysággal foglalkozó vállalatok, a lakosság és általában az energiaközösség számára.


Az egyes előadások után idő marad a kérdésekre és a válaszokra, melyekre a felkért előadók válaszolnak. Az előadók előadásai a regisztrált résztvevők számára a későbbiekben elérhető lesznek.


Az előadásokat magyar nyelven zajlanak.


Az eseményhez való csatlakozás ingyenes és az alábbi linken lehetséges:


https://aacmcentraleuropellc.my.webex.com/aacmcentraleuropellc.my/j.php?MTID=mdba4433e76d4a6945540566a919fe04b


A részvételhez szükséges további információkért látogassa meg az esemény Linkedin oldalát.


Az esemény az Európai Unió által finanszírozott PROSPECT 2030 (PROmoting regional Sustainable Policies on Energy and Climate change mitigation Towards 2030) CE1373 számú projekt keretein belül, az AACM Central Europe Kft. által kerül megrendezésre.