A 2021 júliusától futó Greenerg-PRO projektünk a párhuzamosan futó projektekkel részt vesz az „Európai kkv-k EU-n kívüli közbeszerzésekben való részvételének támogatása” című első időközi találkozón 2022. április 27–28án. Az online esemény az összes projektet megcélozza, mely „Az európai kkv-k EU-n kívüli közbeszerzésekben való részvételének támogatása” című pályázati felhívás keretében került finanszírozásra.

Az első napon a köszöntő bevezetőt Igor Kalinic, az EISMEA I.02.2 – Versenyképesség és nemzetközivé válás ágazatvezetője tartja meg.
Ezután 2 ülés következik:
1. ÜLÉS: SZAKPOLITIKAI KÖRNYEZET ÉS LEGÚJABB FEJLEMÉNYEK
– Hozzáférés a nemzetközi beszerzési piacokhoz
– Nemzetközi értékláncok
- Közbeszerzés

2. ÜLÉS: A PROJEKTEK HELYZETE ÉS AZ ELÉRT EREDMÉNYEK
Minden projekt, így a Greenerg-PRO is, 20 percet kap, hogy bemutassa az első 10 hónapban elért előrehaladását.

második napon a futó projektek csoportokra osztva kerülnek megvitatásra. Ezt követően az Enterprise Europe Network és a EUROPEAN CLUSTER COLLABORATION PLATFORM bemutatja más EU-s kezdeményezésekkel való kapcsolatait és együttműködési lehetőségeit. előadások hangzanak el a nemzetközivé válás mikéntjéről és a közbeszerzésekről, melyek kkv-k számára is elérhetők. A rendezvény a konzorciumok közötti együttműködés erősítésével segíteni fogja a futó projektek megvalósítását.