HU EN

Greenerg-pro project találkozó a partnereinkkel Magyarországon

Greenerg-pro project találkozó a partnereinkkel Magyarországon
A Greenerg-pro konzorcium 2022. 03. 10. és 10. 05. között rendezte meg a klaszter integrációjáról szóló workshopot, a stratégiák és középtávú nemzetközi stratégia kidolgozása (3-5 éves horizont) a Magnet Community-ben
Ház, Budapest, Magyarország.

A kétnapos workshopon Budapesten (Magyarországon) a GREENERG-PRO projekt minden tagja részt vett.

A Találkozás legfőbb témája a Greenerg pro nemzetköziesítési stratégiájának a megvitatása, és egyeztetése, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb formában tudjuk támogatni a magyar, lengyen, és szerb vállalatoknak a projekt célországaiban Israel, Singapore, Vietnam and Taiwan. történő közbeszerzéseken, és partnerségek kialakításában történő jelenlétét. 

A talalkozó során egyeztettük a  klaszterstratégiánkat, és feltárjuk azokat a közös elemeket, amelyekre képesek integrálni kell egy közös nemzetköziesítési stratégiába.
Végső célunk ezzel a gyakorlattal egy középtávú (3-5 éves horizont) nemzetközi stratégia kidolgozása volt a GREENERG-PRO konzorciumi partnerek és klasztertagok számára.

Továbbá megállapodtunk abban, hogy folytatjuk a webináriumok sorozatát a klasztertagok és olyan szervezetek, amelyek a piaci információkra/pályázati szabályokra és az internacionalizálásra összpontosítanak.  A következő webinárium  tervezett időpont október 27. Israel and Singapore-i lehetőségek bemutatása. 

 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO