HU EN

GREENERG-PRO TRÉNING

GREENERG-PRO TRÉNING
2021. november 18-án és 19-én, Budapesten 2 napos eseményen vettünk részt partmereinkkel együtt a GREENERG-PRO pályázat által.

A GREENERG-PRO 2 napos trainingjén részt vett Szerbiából az Ecopanonia, Lengyelországból IMP-PAN, valamint Magyarországról az ArchEnerg Klaszter.

Az esemény 18-án, csütörtökön reggel 10 órakkor kezdődött az első tréninggel, mely során a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) közbeszerzési megállapodása, valamint a WTO GPA bevezetése volt a fő téma, emellett az EU-s irányelvekről is szó esett. A nap folyamán még egy tréning volt, melyen az EU zöld közbeszerzése, valamint az országspecifikus előírások kerültek szóba. Az esti órákban kapcsolatkötésekre volt lehetőség. 

A pénteki napon a HEPA-tól (Magyar Exportösztönző Ügynökség) tartottak előadást. Ennek témája a partnerek a célországokban - a közszféra olyan szervezetei, amelyek pályázatokat, közbeszerzési üzleti lehetőségeket indíthatnak. Emellett tájékoztatást kaptunk Tajvanról, Izraelről, Vietnamról és Szingapúrról, különös tekintettel a zöld szektor közbeszerzéséről. A délutáni órákban került sor a Greenerg-pro pályázati meetingre.

HEPA előadása

Köszönjük szépen a HEPA részvételét és az előadást!

A GREENERG honlapja: https://www.greenerg-procurement.com/ 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO