HU EN

ICBUILD az Európai Stratégiai Klaszter Partnerség projektje, KKV nezetközivé válásának támogatására.

ICBUILD az Európai Stratégiai Klaszter Partnerség projektje, KKV nezetközivé válásának támogatására.
Terjeszkedés kitekintés kooperáció Kanadai, Indiai, Mexikói, az Egyesült Arab Emírségek beli és Brazíliai vállalatokkal. KÍVÁNCSIAK VAGYUNK a véleményedre töltsd ki a kérdőívet még ma, hogy a projekt keretében az Önök igényeinek megfelelően dolgozzuk ki.

Az ICBUILD a „Boosting the Internationalization for Circuality in the Building Environment” az Európai Stratégiai Klaszter Partnerség projektje, mely a nemzetköziesedést elősegítve kíván hozzájárulni a körkörös gazdaság megvalósításához az építőiparban. 

Az építőipari kkv-k számos fenntartható fejlődési célt érnek el anélkül, hogy azt észrevennék, de projektünkkel elősegíthetjük, hogy ezért még többet tegyenek! A lengyel, magyar, olasz, szerb és szlovén klasztereket magába tömörítő ICBUILD konzorcium, melynek tagja az Archenerg Klaszter, célja, hogy támogassa az építési értékláncba integrált komplex körkörös megoldások nemzetközivé tételét harmadik országbeli  piacokon, úgymint Kanada, India, Mexikó, az Egyesült Arab Emírségek és Brazília.  

 

A linken elérhető kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHjGmeamSfM3WentCna32kp5dpYwJh5rp3GHDuQGIG9tgdvA/viewform

Kitöltésével nagyban hozzájárulhat a munkánkhoz, és fontos támogatást nyújthat ahhoz, hogy a projekt keretében az Önök igényeinek megfelelően dolgozzuk ki a nemzetközi vállalkozások alapításának elősegítését, a hazai és nemzetközi konferenciákon, workshopokon való részvétel támogatását, tárgyalások segítését és az egyéb témakörökben nyújtandó szolgáltatásaink körét!  

 

Amennyiben érdekli a célországokba történő üzleti út lehetősége is, kérem keresse kollegáinkat:

Mérei Patrícia: 

Gonda Ágnes: agnesg@archenerg.eu

További információ az ICBuild projektről: https://icbuild.eu/
Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO