HU EN

Nemzetközi TISZTA ENERGIA PÁLYÁZAT: Digitális megoldások induló vállalkozásoktól és kkv-któl

Nemzetközi TISZTA ENERGIA PÁLYÁZAT: Digitális megoldások induló vállalkozásoktól és kkv-któl
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a következő pályázati lehetőségre, mely elsősorban startupoknak és innovatív kkv-knak szól, akik a tiszta energia területén tevékenykednek.
Az energetikai témák Európában mindenhol a középpontban állnak. Startapokra és innovatív kkv-kra van szükség a tiszta energiával kapcsolatos kihívások megoldásához! Mutassa be az ötleteit egy vagy több problémára, és vegyen részt a Tiszta Energia Találkozón Ausztriában!
 
Több mint 30 kihívást állítottak össze a vezető energiaátállási vállalatok. A cégek kreatív szoftver- és hardvermegoldásokat keresnek a napenergia, az akkumulátorok, az e-mobilitás töltése, az energiamegosztás, az energiaközösségek, az energiagazdálkodás vagy az intelligens és fenntartható épületek területén. A javasolt megoldások területei a következők: Mesterséges intelligencia és IoT, virtuális és kiterjesztett valóság, automatizálás, robotika és érzékelők, big data, előrejelzés és felügyelet, prediktív karbantartás és drónok.
 
JUTALOMakár 54 000 euró (és hozzájárulás a klímasemlegességhez)!
Beküldési HATÁRIDŐ2022. szeptember 14.
A HACKATHON időpontja és helyszíne2022. november 14-15., Linz/Ausztria, az Urbantech (H2020 program) keretein belül
 
A jelentkezés menete:
1. Látogassa meg a Virtuális Könyvtárat a Linz Hackathon kihívásaiért.
2. Ötletek közzététele: Kövesse a „Jelentkezés” részben található utasításokat, és küldje el ötleteit egy vagy több kihívásra!
A Virtuális Könyvtárban más témákban is talál kihívásokat, például a Healthtech vagy a Okos Város témakörben.
 
Egy nemzetközi bizottság választja ki a legjobb megoldásokat október végéig, és meghívókat küldenek ki a linzi Hackathonra. A november 14-15-i linzi eseményen való részvétel, a meghívott startupok/kkv-k utazási utalványt kapnak (egy átalányösszeget az utazási költségeik fedezésére). 
További lépések (inkubálás, kísérletezés és piacfelderítés) következnek majd a kiválasztott startupok/kkv-k számára, akár 54 000 eurós támogatással a legjobb megoldásokért.
 
További információk:
 - Virtuális Könyvtár a Linz Hackathon kihívásaiért
- Jelentkezés és további információk a nyílt felhívásról
- OÖ Energiesparverband (T: +43-732-7720-14380, )
Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO