HU EN

SmartEnergy projekt Konferencia Magyarországon 1.nap

SmartEnergy projekt Konferencia  Magyarországon 1.nap
A Smartenergy projekten belül megrendezésre került egy a külföldi partnerek számára is nyitott rendezvény, melyre a Külföldi nagykövetségeken kívül 2 szervezet A VITRO Kft. és az Ecopannonia Cluster látogatott el.
A Smartenergy program első napjának programja:
Ödön Mastyernák esemény megnyitása, és a SMARTENERGY project bemutatása
Crescom Kft bemutatója (Kornél Tóth, Zsolt Megyik)
KT-Electronic Kft. bemutatója, Laboratóriuma és Napelem parkjának megtekintése
Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem bemutatása (Dr. Márta Szabó)
HeatVentors Kft. bemutatása
A HeatVentors Kft. és a Hexum Laboratóriumok Zrt. közös projektének megtekintése
 

Mestyanek Ödön bemutatta a SMARTENERGY projektet és megnyitotta az első napot. https://www.linkedin.com/company/smartenergy-eu/

Ödön bemutatta a Smartenergy projektet, és megnyitotta a rendezvényt

Tóth Kornél bemutatta a Crescom Electra kft.

Tóth Kornél Presented the Crescom Electra Ltd.

A Crescom-csoport 2014-ben kezdte meg tevékenységét az első magyar szolnoki napelemgyárban, mint beszállító, amikor napelemeket szállított és az elkészült paneleket elsősorban nemzetközi naperőműveknek értékesítette. A mai napig napelemeket és invertereket szállítanak a napelemekhez

erőművek. Ezeken kívül jelenleg innovatív szigetrendszereket és olcsóbb, hatékonyabb otthoni és erőművi megoldásokat kínálnak. Tóth Kornél kiemelte rendkívül innovatív, LiFePO4 technológián alapuló akkumulátorrendszerüket, amely lényegesen tartósabb a Li-ion technológiánál.

A MATE Egyetem bemutatása (Dr. Szabó Márta)

(Dr. Márta Szabó presenting the MATE University)

Dr. Szabó Márta, a MATE Egyetem (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem) professzora bemutatta az Egyetemet, és azon belül is az Építőmérnök (Létesítménymérnök) szakot, amely Magyarországon egyedülálló, de jelentősége igen gyorsan növekszik.

A KT-Electronic Kft. látogatása.
KT-Electronic Kft. 1982-ben alapított magánvállalkozás, amely jelenlegi formájában 1989 óta működik. Az elmúlt 35 év alatt Magyarország egyik vezető minőségi elektronikai eszközgyártójává és forgalmazójává fejlődött. Fő tulajdonosa a svájci Teletronik AG, ezért tud high-tech, akár testre szabott, tőkeigényes projekteket megvalósítani, melyekhez garantált a nagyszámú referencia és a legmagasabb ügyfél-elégedettség. „GREEN” üzletáguk minőségpolitikáját magas szintű műszerekkel felszerelt mérésügyi laborjuk, valamint európai szinten is ritkaságnak számító, 10 méter magas, 650 m2-es fotométeres sötétkamrájuk biztosítja. Így termékeik adatait nem csak „szimulálják”, hanem fizikailag is mérik. Ezért tudják garantálni, hogy az általuk megadott paraméterek valóban valósak. Szakmérnökeik ismerik és alkalmazzák a világ vezető technológiai megoldásait, folyamatosan figyelemmel kísérik az alkalmazott technológia fejlődését, így a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően termékeik a piac legjobbjai közé tartoznak.

(Solarpark és a KT-ELECTRONIC Kft. laborja.)
Bemutató és látogatás HeatVentors Kft. - hőenergia tárolás. Az EU-Startups szerint a HeatVentors Kft. bekerült a 10 legjobb magyarországi startup közé, akikre 2020-ban oda kell figyelni.
A HeatTank kiegyensúlyozza a hűtő/fűtőrendszer hatékonyságát. A berendezés meghibásodása esetén is további biztonsági réteget nyújt a működéshez. Ahogy a neve is sugallja, a HeatTank energiapufferként szolgál független vezérlési logikával. Versenyelőnyük: Fázisváltó anyagok használata víz helyett. Ezen anyagok olvasztásával és megszilárdításával koncentráltabban tároljuk a hőenergiát, így környezetbarát módon helyet, energiát és költséget takarítunk meg. A HeatTank segítségével vállalkozása 20-50%-kal csökkentheti energiaköltségeit.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO