HU EN

Taiwan Innotech Expo - Tech Innovation Excellence díj

Taiwan Innotech Expo - Tech Innovation Excellence díj
A tajpeji számítógép-szövetség (TCA) tájékoztatása alapján idén október 13-15-e között rendezik meg a Taiwan Innotech Expo-t (TIE), ahol innovatív külföldi vállalkozások is pályázhatnak a Tech Innovation Excellence díjra. A nyertesek pénzjutalomban és a tajvani techvállalatokkal való együttműködési lehetőségben részesülhetnek.

A TIE Award a tajvani kormány, a tudományos és technológiai minisztérium (MOST) és a gazdasági minisztérium (MOEA) által szervezett verseny. A szervezők olyan startup vállalkozások, kutatóintézetek és jogi személyek jelentkezését várják, amelyek be kívánják mutatni innovációikat tajvani technológiai óriásoknak, és megragadni a lehetőséget a velük való együttműködésre.

 A TIE Award a félvezető technológiákra összpontosít, amelyek a következő kijelölt alkalmazási kategóriák valamelyikébe illeszkednek: AI és AIoT, érzékelők, hatékony energiatakarékosság, kommunikáció/műhold, intelligens gyártás, önvezető járművek, új energia és egyéb hasonló iparágak. 

A TIE Award versenyre való ingyenes, online jelentkezés határideje 2022. augusztus 7. A jelentkezőknek jelentkezési lapot, koncepciót és kiegészítő anyagokat kell benyújtaniuk. A jelentkezők felülvizsgálata után (2022. augusztus 8–10.) történik majd a pályázatok kiértékelése, amely augusztus 21-én fejeződik be. A jelentkezőknek szeptember 1-2. között virtuálisan vagy személyesen kell prezentálniuk a pályázati munkájukat. A győztes megoldásokat a Taiwan Innotech Expón mutatják be 2022. október 13-15. között, ahol a díjátadó ünnepségre is sor kerül.

A győztes pályázók 30.000 USD (1. helyezett), 20.000 USD (2. helyezett), 10.000 USD (3. helyezett) és 7.000 USD (7 db tiszteletdíj) díjazásban részesülnek.

A felhívás részletei ITT találhatók.

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO