HU EN

Zöld Nemzeti Bajnokok pályázat

Zöld Nemzeti Bajnokok pályázat
Pályázati kiírás jelent meg, mely a zöldgazdasághoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltását támogatja.

2021.10.05-én megnyílt a regisztráció a Zöld Nemzeti Bajnokok pályázatra. A program célja a nagy növekedési potenciállal rendelkező, a zöldgazdasághoz és -iparhoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltást segítő fejlesztéseinek támogatása. Az egyre inkább erősödő zöldgazdaságba szükséges az eddigieknél nagyobb mértékű bekapcsolódása a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, legyen szó: az energiahatékonysági beruházásokat kiszolgáló, másodlagos forrásból származó alapanyagot felhasználó vagy előállító, egyszer használatos műanyag termékeket kiváltó, a vízfelhasználás hatékonyságnövelését szolgáló, vagy éppen az elektromobilitási beruházásokat ipari oldalról kiszolgálni képes gyártó vállalkozások megerősítéséről.

A Zöld Nemzeti Bajnokok előminősítésre történő regisztráció, és a folyamatban való részvétel feltétele a kapcsolódó GINOP Plusz-1.3.1-21 fejlesztési forráshoz való hozzáférésnek.

A pályázat további részletei ITT találhatóak. 

Vissza
Pályázatok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO