A 3 COMM cégcsoportnak célkitűzése a távközléstechnika területén hozzájárulni a versenyképességhez, Magyarországon és az EU tagországaiban egyaránt másrészt a zöldenergetikában a legkorszerűbb technologiával rendelkező photovoltaikus rendszerek kiépítése révén hozzájárulni Magyarország és Európa zöld gazdaságba való átmenetének megteremtésében. 3 Comm Kft. jelentős tapasztalatokkal rendelkezik hálózatépítésben, így erősáramú, kis- és középfeszültségű rendszerek tervezésében és kivitelezésében.


A 3 COMM cégcsoportnak célkitűzése a távközléstechnika területén hozzájárulni a versenyképességhez, Magyarországon és az EU tagországaiban egyaránt másrészt a zöldenergetikában a legkorszerűbb technologiával rendelkező photovoltaikus rendszerek kiépítése révén hozzájárulni Magyarország és Európa zöld gazdaságba való átmenetének megteremtésében 


A 3 Comm cégcsoport még 2010-ben indította megújuló energia üzletágát, így az általuk telepített legrégebbi napelemes rendszerek már egy évtizedes múltra tekintenek vissza. Az eltelt időszakban folyamatosan törekedtek arra, hogy az egyre bővülő piacon ár-érték arányban a lehető legjobb megoldást biztosítsák megrendelőiknek, és az iparág élvonalába tartozó műszaki megoldásokat nyújtsanak a telepített napelem rendszereikkel.


– Tíz év alatt több mint 500 helyszínen telepítettük a felső-közép kategóriába tartozó napelemeket és invertereket, összesen 8 MW-ot meghaladó teljesítménnyel.


A 3 COMM Line Kft. szakmérnökökkel méri fel a felmerülő igényeket, s az igényeknek leginkább megfelelő megoldást nyújtja partnereinek, miközben minőségi építőelemekből valósítja meg a hosszútávú működést biztosító napelemes rendszereket.


Elérhetőség:


http://www.3comm.hu/index.html