Alkatrész, gép kereskedelem, mezőgazdasági gépek forgalmazása,  szerviz- és műszaki háttérszolgáltatások  CLAAS német gépgyártó vállalat egyedüli forgalmazója, építő- és raktártechnológiai gépek gyártása, szakember generációinak képzését, az ágazati szakemberek elméleti és gyakorlati oktatása.


Kezdetben csak Zetor és ZTS alkatrészek kereskedelmével foglalkozott a cég, mára azonban már több száz márka alkatrészei érhetők el boltjainkban, ezek között szerepel saját termékcsaládunk, az ISTER is, amely termékek előállítására, tesztelésére különleges figyelmet szentel vállalatunk.


1995-től kínálatunkat mezőgazdasági gépek forgalmazásával, illetve speciálisan ügyfeleink igényeihez szabott szerviz- és műszaki háttérszolgáltatások nyújtásával is bővítették.


Az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozik a 2001-ben alakult, gépbérletre és bérmunka szolgáltatásra szakosodott MANAX Kft. is, amely azok számára ajánl rövid és hosszú távú megoldásokat, akik nem kizárólag gépvásárlásban gondolkodva kívánják biztosítani munkájuk hatékonyságát.


1995-től kínálatunkat mezőgazdasági gépek forgalmazásával, illetve speciálisan ügyfeleink igényeihez szabott szerviz- és műszaki háttérszolgáltatások nyújtásával is bővítették. 


A mérföldkövek sorában 2000 novembere tölt be kimagasló szerepet, amikor is a CLAAS német gépgyártó vállalat - amely 2013. április 28-án ünnepelte 100 éves fennállásának évfordulóját - kizárólagos importőri és hazai forgalmazói jogot biztosított az AXIÁL Kft.-nek


Szintén 2007-ben átadtuk a frissen épített Alkatrész Logisztikai Központunkat, mely méreteivel és kapacitásával a magyar mezőgazdasági alkatrészellátás egyik legnagyobb raktára, és jelenleg is további fejlesztések helyszíne.


Az AXIÁL Kft. az évek során az egyik legdinamikusabban fejlődő magyar vállalkozássá nőtte ki magát, már nemcsak hazai, hanem külföldi érdekeltségekkel is rendelkezik. Ilyen a szlovák HRIADEL' és a román MUNAX cég, amelyek vállalkozásunkhoz hasonló tevékenységeket folytatnak a szomszédos országokban.