Elektromobilitási szakértő, tanácsadó és kivitelező. Elektromos autótöltő berendezések telepítése, karbantartása, üzemeltetése felső fokon.


Az Emobility Solutions a hazai piac és a nemzetközi színtér elismert elektromobilitási szakértő, tanácsadó és kivitelező vállalkozása, több hazai és nemzetközi elektromobilitás projekt megvalósítója és résztvevője. Cégünk 15 európai országban zárt sikeresen fejlesztési projektet, kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a kiszolgáló- és töltőinfrastruktúrák telepítésében és üzemeltetésében. Olyan nagy nemzetközi márkákkal dolgozunk együtt mint például a BMW, a Jaguar, az Audi vagy éppen a Mercedes, de partnereink között tudhatjuk a Vodafone-t, és mobilitási és flotta megoldásokat kínáló LeasePlan-t. Tapasztalt szakértőkből és szakemberekből álló csapatunk nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatot a vállalatokkal, kormányzati szereplőkkel és szakmai civil szervezetekkel való együttműködés terén. Büszkék vagyunk rá, hogy tagjai lehettünk az Európai Unió első Ultra Fast töltőparkjának telepítési munkálataiban.
Az elmúlt időszakban – kihasználva a szinergiákat – sikeresen kezdtük meg működésünket a zero emission projektek területén is.


http://www.emobilitysolutions.eu/index.php/hu/