CNC lemez- és profilmegmunkálás, fémmegmunkálás, felületkezelés


Cégünk 1992 decemberében alakult meg, magyar magánszemélyek részvételével. Tevékenységünket elektrosztatikus porszórással készíthető műanyag bevonat készítésével indítottuk, majd a felmerülő igényeket felismerve 1999-ben fémfeldolgozással és lemezmegmunkálással bővítettük ki szolgáltatásainkat. Ma már komplex fémmegmunkálást, alkatrészgyártást végzünk.
A piaci igényeknek megfelelően a lakatos ipari tevékenységünk mellett korszerű CNC vezérlésű lemezalakító berendezésekkel és Magyarországon egyedülálló lézergép-parkkal biztosítjuk a nagy pontosságú lemezmegmunkálás szigorú minőségi elvárásait. E mellett a legmodernebb felületkezelési eljárásokat kínáljuk telephelyünkön belül. A KTL alapozó és porfestési technológia mellett a horganyozás (kék és sárga), vegyi barnítás és más felületkezelési eljárások is igénybe vehetőek.
Az általunk gyártott termékek felhasználási területe széleskörű: mezőgazdasági és autóipari alkatrészek és szervizszerszámok, légtechnikai berendezések alkatrészei, lámpatestek, enteriőr berendezések (tároló elemek, üzletberendezések).


http://eposz.hu/