Kazángyártás és fűtéstechnikai szakkereskedelem


Cégünk 2005-ben alakult, tevékenységi köre kazángyártás és fűtéstechnikai szakkereskedelem.
2007-ben új telephelyen kezdtük el a termotéka® típusú gázkazánok és a Simplex típusú vegyes tüzelésű kazánok gyártását.


Ezekből a kazánokból Magyarországon közel 300.000 darab üzemel, amelyeknek a szervizelését, cseréjét, adott esetben a kazántestek pótlását tűztük ki célul.


Ezen hagyományos termékek mellett, amelyek jellegükben állókazánok, szerettünk volna vásárlóink számára alternatívát kínálni. Alternatívaként az állókazánok mellett a fali kazánok, ezen belül a turbós és kondenzációs kazánok azok, amelyeket a vásárlóink részére elérhetővé kellett tegyünk.


Ez volt az a motiváció, amely arra sarkallt bennünket, hogy a nagy múltú, Európa kazángyártásában előkelő helyet elfoglaló francia De Dietrich kazángyártó céggel felvegyük a kapcsolatot. 2007. szeptember 1-től a termékpalettánkon és ugyanakkor Magyarország piacán is, rajtunk keresztül, megjelenik a De Dietrich falikazán család turbós és kondenzációs változata. Reméljük, hogy ezen választékkal a kínálatunk teljesebbé vált és a régi és új ügyfeleinknek minden hőközpont iránti igényét meg fogjuk tudni oldani.


http://szikrainvest.hu/


sziklainvest@t-online.hu