Villámvédelem, túlfeszültségvédelem, épületvillamosság


Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkező villamos tervezők, szakértők. Elsődleges célunk olyan épületvillamossági és EMC területen tevékenykedő mérnökiroda üzemeltetése, mely képes a kiemelt gyorsasággal fejlődő villamos és elektronikus rendszerek, berendezések által elvárt mérnöki tervezési, szakértési igényeknek megfelelni, valamint rugalmasan reagál a – jelenleg nem túl kedvező – külső körülményekre. Speciális feladatok esetén a szakmai munkánkat több külsős szakértő kolléga támogatja.


Legfőbb működési területünk a villámvédelem, az épületvillamosság az és energetika, melyekben az igazságügyi műszaki szakértéstől kezdődően, a tervezésen és kivitelezésen keresztül a villamos felülvizsgálatokig és mérésekig terjedő széles palettán tevékenykedünk.


Speciális jártassággal rendelkezünk az épületvillamosság határterületének számító, de egyre nagyobb jelentőséggel bíró elektromágneses zavarvédelem (EMC), villámvédelem, túlfeszültség-védelem, helyiség- és nyomvonal árnyékolások, valamint méréstechnikai földelési rendszerek tervezési, szakértési területein.


http://www.vilometric.hu/


iroda@vilometric.hu