Közgazdasági felsőoktatás
Magánintézmény
Budapest


A több mint húsz éves képzési múlttal rendelkező ATALANTA oktatási cégcsoport legújabb tagja a főiskola, amely előzményeit tekintve, komoly tapasztalatokkal rendelkezik a közoktatás és a felnőttképzés területén. Kifejezetten a hallgatók igényei alapozták meg a főiskola létrejöttét, ahol a felsőoktatás keretein belül folytathatják tanulmányaikat az Atalantától már megszokott magas minőségben és módszerekkel.


A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola (továbbiakban WSUF) oktatási, képzési programján túl, intézményi struktúrája is kifejezetten a BA képzésre jött létre. Az Atalanta cégcsoport egymásra épülő képzési rendszerével a hazai oktatási struktúrában egyedülálló, mivel képzési szerkezete alulról fölfelé építkezve valósítja meg az egymásra épülés és átjárhatóság követelményeit a különböző képzési szintek között.


A magyar közgazdasági felsőoktatásban a végzett hallgatók száma nyilvánvalóan túlméretezett, a végzettek elhelyezkedése egyre nehezebb. A mennyiségi túlkínálat ellenére azonban továbbra sincs elegendő idegen nyelveket jól beszélő, jó elméleti alapokkal rendelkező, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok és a közszektor működési elveit jól ismerő, és a gyakorlati problémamegoldó képességgel is rendelkező közgazdászokból. E kihívásokra kíván reagálni a WSUF magánintézményként, ugyanakkor állami elismertségű oklevelet biztosítva hallgatóinak.


https://wsuf.hu/


info@wsuf.hu