Mérei Patrícia, az ArchEnerg International Megújuló Energia és Építőipari Klaszter projektmenedzsere, most tért haza a vietnámi-szingapúri-tajvani kereskedelmi útjukról, ahol a Peters Electro Kft. partnerének termékével ismerkedett meg, akik Booster E Saver üzemanyag-kezelő berendezést fejlesztették ki, a terméket Horváth Zoltán gyártja és szabadalmaztatta.


A cég tesztjei kimutatták, hogy a Booster E Saver akár 15%-kal is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, ami jelentős megtakarítást jelent a jármű üzemeltetésében. Ennek következtében a Diesel Stop számos előnnyel jár, mint az üzemanyag-fogyasztás csökkentése, a kisebb karbantartási költségek, egyszerű telepítés, széles körű alkalmazhatóság, környezetvédelmi előnyök. A jobb égésnek köszönhetően a motorok tisztábban működnek, ami meghosszabbítja az élettartamukat és csökkenti a karbantartási igényüket.


A Booster E Saver telepítése egyszerű és költséghatékony, bármilyen szerelő elvégezheti a motor és a szűrő közé. A Booster E Saver buszokban, kisteherautókban, lakókocsikban, kamionokban és munkagépekben is alkalmazható. A felsorolt előnyök mellett a járművekben észrevehető még, hogy csökkenti a zajszennyezést, továbbá csökkenti az Ad-Blue fogyasztást és a koromkibocsátást, ezáltal hozzájárul a tisztább levegőhöz.


A Booster E Saver már több nagyvállalat járműveiben is használatban van, köztük a horvát posta, a FedEx és a Pannon Volán flottáján is.


Ha Ön is szeretne spórolni az üzemanyaggal, csökkenteni a karbantartási költségeket és hozzájárulni a környezetvédelemhez, a Booster E Saver ideális megoldást nyújthat Önnek. Ebben tud segíteni Az Archenerg Klaszter, hiszen elkötelezett amellett, hogy a vállalkozások erejét felhasználva pozitív környezetváltozást érjen el!


A Peters Electro által kifejlesztett Booster E Saver egy olyan eszközt jelent, amelyet kizárólag az elektromos frekvenciatechnológián alapuló energiahasználat céljából fejlesztettek ki, a világ fenntarthatóbb jövője érdekében. Évekig tartó kutatás után a feltalálók olyan frekvenciát találtak, amely befolyásolja a dízel üzemanyag-molekulákat, ezáltal javítja az üzemanyag-hatékonyságot adalékanyagok vagy vegyszerek hozzáadása nélkül.